Klanten beoordelen ons met een 9.2
Vragen? Bel: 020 795 798 4

Zonder risico’s genieten van jouw Nederlandse vakantiewoning.

  • Exclusief aanbod voor Second Home
  • Meest complete dekking tegen een zeer scherp tarief
  • Ook verzekert tijdens verhuur
  • Uitstekende schadeafhandeling
  • Geen eigen risico bij ruitschade

Bereken direct je premie


De Vakantiewoning verzekering is een unieke samenwerking tussen Second Home en Vakantievilla Verzekering. Bereken snel en eenvoudig de premie en profiteer direct van dit exclusieve aanbod.


  • Binnen 30 seconden een persoonlijk premie voorstel
  • Zonder onnodige risico’s genieten van uw woning
  • Uitstekende service via Vakantievillaverzekering.nl

Wat is het?

Met de Vakantiewoning verzekering verzeker je jouw vakantievilla tegen een scherpe premie, inclusief dekking voor verhuur en aansprakelijkheid.

Voor wie is het?

Voor eigenaren met een vakantiewoning in Nederland en een groot deel van Europa. Dit unieke aanbod is exclusief voor Second Home.

Dekking

De dekking van de Vakantiewoning verzekering kun je geheel zelf samenstellen, maar omvat onder andere opstal, inboedel, aansprakelijkheid en verhuur.

Aantal klanten geholpen

12.492

Verzekerde woningen

8.424

Onze service

Uitstekend

Klantenbeoordeling

9.2 / 10

Vakantiewoning verzekering in Nederland online afsluiten

De Vakantiewoning verzekering wordt aangeboden door Klap in samen werking met Second Home. Met de Vakantiewoning verzekering van Klap bescherm je jouw vakantiewoning in Nederland tegen onnodige schade risico’s.

Door een vakantiewoning te verzekeren, wordt schade die ontstaat direct vergoed. Je hoeft de, soms hoge, kosten voor reparatie of vervanging niet zelf op te brengen. Een vakantiewoning is kwetsbaar voor inbraak omdat er geen sprake is van permanente bewoning. Bovendien hebben we in Nederland te maken met vaak onvoorspelbare weersomstandigheden, waardoor ook schade kan ontstaan. Met de Vakantiewoning verzekering hoef jij je geen zorgen te maken om de vakantiewoning wanneer je niet aanwezig bent, zelfs tijdens verhuur niet.

Bij Klap is jouw vakantiewoning in zekere handen. Klap is een gerenommeerde verzekeringsmakelaar in Amsterdam met maar liefst 165 jaar ervaring in het verzekeren van zowel particuliere als zakelijke risico’s.

Veelgestelde vragen